Individueel of duo

Geïnspireerd door de lockdown en de 1,5 meter samenleving heb ik de AUM zo aangepast dat ik die individueel of eventueel in een bubbelduo kan geven. Mocht je daar interesse in hebben neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Er zijn ook andere meditaties die we kunnen doen.

Meditaties

Meditaties zijn er in allerlei vormen. Veel mensen kennen met name de zittende stiltemeditatie. Voor mij werkte dit eerst niet, ik kreeg mijn hoofd niet leeg en het stilzijn begon me te frustreren.

Toen ik de AUM (awarenes understanding meditation) leerde kennen ging er een wereld voor me open. De AUM is ontwikkeld door Veeresh in opdracht van Osho. Het is een actieve en sociale meditatie. Actief dus veel beweging. Sociaal omdat het een groepsmeditatie is waarbij de anderen spiegels zijn. Kwetsuren die we in ons leven hebben opgelopen in relatie met anderen kunnen het best opgelost worden in contact. Osho merkte dat de westerse mens net als ik moeite heeft het vaak gehaaste leven los te laten. Hij bedacht daarom een manier om eerst allerlei emoties eruit te gooien om daarna de stilte toe te kunnen laten. Veeresh paste dit idee aan naar een meditatie van 2,5 uur. In 2017 deed ik de AUM-leader training bij de Humaniversity.

AUM Rotterdam

Zaterdag 9 juli organiseren Nanouk van Damme en ik voor het eerst een AUM in Rotterdam! Meer informatie vooralsnog alleen op facebook: AUM Rotterdam | Facebook

Heb je geen facebook, mail of bel me dan gerust voor meer informatie.