Netwerk Leven in je Lijf

In februari 2023 volg ik de cursus Leven in je Lijf voor trainers en dan word ik aangesloten op het landelijke netwerk.

Bereikbaarheid Academ

Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II,3051 GE Rotterdam. Op 5 minuten lopen vanaf NS Rotterdam Noord en tramlijn 4 en 8 om de hoek. Vlakbij de snelweg A20 zodat je niet door het centrum van Rotterdam heen hoeft. Betaald parkeren kan voor de deur. Gratis parkeren kan bij zwembad de Wilgenring op ± 15 minuten lopen.

Basiscursus Leven in je Lijf

Wil jij meer te weten komen over jezelf? In deze cursus word je  door lichaamswerk, adem en contact meer bewust van wat er werkelijk in jou leeft. Kracht, grenzen, vitaliteit, energie, patronen, verdriet, plezier, verbinding, oud zeer, nieuw zeer, veiligheid, behoeftes, zijn thema’s die langskomen.

Voor wie is deze cursus: voor iedereen die steviger in het leven wil staan, meer trouw aan zichzelf wil blijven,  zich energieker wil voelen, nieuwe uitdagingen zoekt, minder stressvol in het leven wil staan, makkelijker contact wil maken, minder somber wil zijn, beter in hun vel wil zitten en beter grenzen aan wil kunnen geven of gewoon erg nieuwsgierig is.

Twijfel je nog; kom dan langs tijdens de open les op vrijdagmiddag 10 maart 2023 om 13:30 uur. Deze les kost 20 euro.

De cursus Leven in je Lijf bestaat uit 10 vrijdagmiddagen van 13:30 uur tot 16:00 uur. De kosten bedragen 320 euro. Locatie: Academ, Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II 3051 GE Rotterdam.

In verband met een beperkt aantal mensen die kunnen deelnemen is het handig contact met ons op te nemen als je je wilt inschrijven. Vragen zijn natuurlijk ook welkom; Désirée Heemskerk (06-3853 5142) of Margit Lammers (06-2755 1320). Of stuur een bericht via het contactformulier.

Ik geef deze cursus samen met Margit Lammers, we zitten beiden in ons laatste jaar van de opleiding voor Lichaamsgerichte Psychotherapie. We zijn aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP.

We ontmoeten je graag!

Adrienne over onze samenwerking: “Het was leuk om te zien dat het twee verschillende persoonlijkheden zijn die elkaar mooi aanvullen.”

Jeanette: “Jullie straalden rust uit en waren op elkaar afgestemd.”

Mijn persoonlijke ervaring

Eindelijk is het zover, hier heb ik de laatste jaren naar toe gewerkt.

In maart mag ik voor het eerst zelf de cursus Leven in je Lijf geven.

In 2017 deed ik zelf mee met de cursus. Het bracht me meer rust in mijn hoofd en meer bewustzijn van mijn lijf, mijn eerste stappen naar het ervaren van meer vrijheid. Daarna deed ik de cursus nog eens om er meer grip op te krijgen en vervolgens de verdiepingscursus en zo kwam ik tot meer zelfbewustzijn.

Zoals ik met veel dingen heb die mij iets goeds opleveren, word ik dan enthousiast en wil ik het van de daken schreeuwen en dit de wereld in brengen, meer mensen laten ervaren hoe fijn het kan zijn vrijer door het leven te bewegen en minder in het hoofd te zitten. En zo besloot ik de opleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie te gaan doen.

Voor die opleiding heb ik inmiddels twee keer als stage geassisteerd bij de basiscursus en ga ik nog een laatste keer assisteren in de verdiepingscursus.

Mijn enthousiasme is beloond, in februari mag ik meedoen met de opleiding voor trainers van deze mooie cursus!

In maart mag ik het dan eindelijk verder de wereld in brengen! Dus ik nodig jullie uit om deze ervaring met mij te delen, lees meer in het evenement.