Basiscursus Leven in je Lijf

Wil jij meer te weten komen over jezelf? In deze cursus word je door lichaamswerk, adem en contact meer bewust van wat er werkelijk in jou leeft. Kracht, grenzen, vitaliteit, energie, patronen, verdriet, plezier, verbinding, oud zeer, nieuw zeer, veiligheid, behoeftes, zijn thema’s die langskomen.

Voor wie is deze cursus: voor iedereen die steviger in het leven wil staan, meer trouw aan zichzelf wil blijven,  zich energieker wil voelen, nieuwe uitdagingen zoekt, minder stressvol in het leven wil staan, makkelijker contact wil maken, minder somber wil zijn, beter in hun vel wil zitten en beter grenzen aan wil kunnen geven of gewoon erg nieuwsgierig is.

De cursus Leven in je Lijf bestaat uit 10 dagdelen. Deelnemen kost € 300.

In verband met een beperkt aantal mensen die kunnen deelnemen is het handig contact met memop te nemen als je je wilt inschrijven. Vragen zijn natuurlijk ook welkom: Désirée Heemskerk (06-3853 5142). Of stuur een bericht via het contactformulier.

Ik ontmoet je graag!

Mijn persoonlijke ervaring

Eindelijk is het zover, hier heb ik de laatste jaren naar toe gewerkt.

In 2017 deed ik zelf mee met de cursus. Het bracht me meer rust in mijn hoofd en meer bewustzijn van mijn lijf, mijn eerste stappen naar het ervaren van meer vrijheid. Daarna deed ik de cursus nog eens om er meer grip op te krijgen en vervolgens de verdiepingscursus en zo kwam ik tot meer zelfbewustzijn.

Zoals ik met veel dingen heb die mij iets goeds opleveren, word ik dan enthousiast en wil ik het van de daken schreeuwen en dit de wereld in brengen, meer mensen laten ervaren hoe fijn het kan zijn vrijer door het leven te bewegen en minder in het hoofd te zitten. En zo besloot ik de opleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie te gaan doen.

Voor die opleiding heb ik inmiddels twee keer als stage geassisteerd bij de basiscursus en op dit moment assisteer ik bij de verdiepingscursus, allen bij Kim de Jong van praktijk-stroom.

Mijn enthousiasme is beloond, in februari 2023 mocht ik meedoen met de opleiding voor trainers van deze mooie cursus.

Netwerk Leven in je Lijf

In februari 2023 volgde ik de cursus Leven in je Lijf voor trainers en dan word ik aangesloten op het landelijke netwerk.

Planning

Momenteel ben ik op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Bernheze / Maashorst / Meijerijstad. Zodra ik deze heb gevonden zal ik een nieuwe cursus gaan plannen.